9 februarie 2012

Iluminare cu Led-uri

  Iluminarea unei incaperi cu corpuri de iluminat cu LED-uri este o solutie economica care consuma mai putina energie, iar durata lor de viata este mult mai  mare decat a corpurilor de iluminat clasice.  LED-urile, pot lumina intr-o singura culoare sau in sistem RGB controlat printr-o telecomanda



LED-uri pentru aplicaţii decorative
     Efectul de schimbare dinamică a culorilor reprezintă baza pentru multe aplicaţii de iluminat decorativ şi arhitectural.
  Iluminatul de accent : oferă lumină concentrată pentru a scoate in evidenta un obiect sau o zona de lucru. Pentru evidenţierea cu lumină sunt acum posibile soluţii mici, aproape invizibile, fiind mici şi discrete, LED-urile sunt ideale pentru a accentua fără a evidenţia sursa lor.

  Iluminatul peretilor : Corpurile pentru iluminarea pereţilor produc un nivel uniform de iluminare asupra unui perete, pentru a evidenţia structuri sau obiecte ajutand la crearea ambianţei în restul camerei. Aplicabile si în mediile exterioare, LED-urile produc un efect decorativ special, economisind în acelaşi timp energie. Durata de viaţă şi robusteţea Led-urilor este garantata de o
funcţionare îndelungată, cu costurile de întreţinere reduse, chiar şi în medii reci şi umede.

  Iluminatul razant : presupune direcţionarea unor fascicule luminoase pentru a crea lumini şi umbre pe suprafeţe precum draperii, piatră, obiecte etc pentru a oferi efecte impresionante de umbră utilizând structura materialului.

  Iluminatul de contur : evidenţiază forme şi structuri, definindu-le marginile. Accentuarea liniilor în decor este o renumită aplicaţie arhitecturală foarte des folosita. Fiind mici si flexibile, soluţiile de iluminat tip Banda Led pot fi montate şi integrate în diverse aplicaţii de decor.

  Iluminatul decorativ : înseamnă iluminarea unei zone sau a unei camere într-un mod specific.  Perfect pentru modificarea ambientului, LED-urile reprezintă o solutie de iluminat eficienta, economica şi uşor de utilizat pentru a crea ambianţă. Ele permit reglarea intensităţii fluxului luminos cu ajutorul unei telecomenzi cu diverse functii, dar si culori primare prestabilite.

Costuri reduse de funcţionare
  Soluţiile de iluminat cu LED-uri au dimensiuni mici, însă ele ofera un grad ridicat de performanţă. Tehnologia cu LED permite iluminatului sa ofere in timp un flux luminos ridicat de calitate înaltă la un pret foarte mic.


Detalii si comenzi:
website: www.SpaceArt-Shop.com
email: office@SpaceArt-Shop.com
telefon: 0722525719

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu